Βιομηχανικοί Ιμάντες Dunlop

 

  Σε κάθε βιομηχανικό πεδίο η μετάδοση ισχύος απαιτεί υψηλά στάνταρ ασφάλειας, ποιότητας και οικονομίας. H DunlopTM Industrial Belts, ηγέτιδα στον τομέα της μετάδοσης κίνησης για δεκαετίες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων που συναντά τις σύγχρονες αυστηρές απαιτήσεις.

 

  Οι Ιμάντες V της DunlopTM κατασκευάζονται από ανθεκτικό, μεγάλης αντοχής, συνθετικό ελαστικό ενισχυμένο με υψηλής ποιότητας και χαμηλής επιμήκυνσης πολυεστερικές χορδές. Τα ειδικά σχεδιασμένα συστατικά του συνθετικού ελαστικού προσδίδουν αντιστατικές ιδιότητες και μεγάλη ανθεκτικότητα σε έλαια και υψηλές θερμοκρασίες κάτι που εξασφαλίζει ότι οι ιμάντες V ανταποκρίνονται εξαιρετικά σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και περιβαλλοντικών επιδράσεων.

 

  Οι Ιμάντες Χρονισμού της DunlopTM προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή τεχνολογία για την χρονισμένη μετάδοση κίνησης επιτρέποντας εξαιρετική μηχανική απόδοση, μεγάλη αντοχή σε υψηλές και διακοπτόμενες υπερφορτώσεις μαζί με χαμηλής προσαρμογής ένταση.

 

  Οι ραβδωτοί ιμάντες της DunlopTM κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας συνθετικό ελαστικό και διατίθενται σε προφίλ τύπου H, J, Lκαι Μ.

 

  Η επιλογή άριστης ποιότητας πρώτων υλών, η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυστηρότατων ποιοτικών ελέγχων (διαπιστευμένα με ISO 9001 και ISO 14001) εξασφαλίζει ότι οι βιομηχανικοί ιμάντες της DunlopTM υπερκαλύπτουν τις διεθνώς αποδεκτές προδιαγραφές και πρότυπα κατασκευής.

 

  Ενημερωθείτε για όλο το φάσμα προϊόντων της DunlopTM. Κατεβάστε τον επίσημο τεχνικό κατάλογο: http://dunloptransmissions.com/images/Dunlop-Products-Guide.pdf

 
  Κατεβάστε http://dunloptransmissions.com/index.php/download/software το πρωτοποριακό πρόγραμμα υπολογισμού της DunlopTM DCP. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την άριστη επιλογή του κατάλληλου τύπου και διάστασης ιμάντα και τροχαλιών, του ιδανικού τεντώματος κλπ
 
  Ανακαλύψτε μέσα απο το βίντεο της DunlopTM https://www.youtube.com/watch?v=sxOcbV6h_k4 τις διαθέσιμες σειρές ιμάντα κίνησης White Flash, Blue Wave, Red Fire προκειμένου να κάνετε την κατάλληλη επιλογή με βάση τις ανάγκες της εφαρμογής σας.