Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης Τσιρίκος από το 1968

Η εταιρεία Tsirikos Transmission Systems ιδρύθηκε το 1968 από τον Χρήστο Τσιρίκο με δραστηριότητα την εισαγωγή και διακίνηση συστημάτων μετάδοσης κίνησης. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας τα προϊόντα μας ήρθαν να δώσουν λύσεις στις αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες και βιομηχανίες της Ελλάδας. Με διαρκείς επενδύσεις και αναζήτηση όλο και πιο στοχευμένων προϊόντων, η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει, καλύπτοντας τις εγχώριες ανάγκες.

Στο πέρασμα των χρόνων, μέσω των επαναλαμβανόμενων συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις η εταιρεία διεύρυνε τις συνεργασίες της καλύπτοντας ολοκληρωμένα τον τομέα μετάδοσης κίνησης.

Οι συνεχιστές της εταιρείας, Ευάγγελος & Κωνσταντίνος Τσιρίκος, με άψογο επαγγελματισμό και άριστη τεχνογνωσία, αναπτύσσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με ένα εκτεταμένο δίκτυο, προμηθευτών - κατασκευαστών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Tsirikos Transmission Systems βρίσκεται πλέον σε μια διαρκή ανάπτυξη τροφοδοτώντας όχι μόνο την ελληνική αγορά αλλά και άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο όπως Αλβανία, Βουλγαρία, FYROM, Κύπρο, Ρουμανία, Γκάνα, Καμερούν, κ.α.